Fitnessaccessoires

Beschermende sportkleding en accessoires

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

McDavid 433 Level 2 enkel-sleeve

18 sep. 2017
“Ik heb deze brace nu een aantal maal gebruikt tijdens het sporten (karate) vanwege een tijdelijk zwakke enkel. Dankzij de straps kun je de mate van versteviging zelf bepalen en daarmee ook de flexibiliteit van je enkel. Hij is dun, ademend, door de open hiel kun je er prima op draaien en houd je goed contact met de vloer. Ik heb hem pas een paar weken dus het is nog afwachten of de klittenband blijft functioneren maar alles voelt tot dusver degelijk aan. Het is ook een gerenommeerd merk in de vechtsport dus voor mij geen ander merk (of website) meer want de service is prima. NB: Voor het fixeren en beschermen van je enkel moet je echter naar een andere brace kijken, al geeft de website dit prima aan.”
McDavid 433 Level 2 enkel-sleeve

McDavid 195 enkelbrace

9 sep. 2017
“Nadat mijn dochter in de laatste wedstrijd van het seizoen de enkel zwaar gekneusd had, bleef ze er last van houden met trainen. Met deze brace kan ze weer optimaal meedoen. Het geeft haar veel steun en zit comfortabel.”
McDavid 195 enkelbrace

Push Sports Polsbrace

21 aug. 2017
“Door peesontsteking op zoek gegaan naar passende brace voor mijn pols. Verschillende soorten geprobeerd maar de Pushsports polsbrace is de brace die echt goed ondersteunt. Houdt de pols recht en zorgt ervoor dat pols zo weinig mogelijk naar buiten of binnen beweegt, hetgeen pijnlijk is. Materiaal is goede kwaliteit en de brace kan ook zonder problemen gewassen worden. Bij Frank verre de beste prijs kunnen vinden. Bezorging gebeurde binnen een dag, ik zal dus vaker hier kopen. ”
Push Sports Polsbrace