Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Aerobics

Verbeter je coƶrdinatie, kracht en flexibiliteit

Aerobics is een populaire fitnesssport waarbij het bewegen op muziek een belangrijke rol speelt. Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende soorten aerobics. Zo kun je onder andere kiezen uit steps, aquarobics en een variant waarbij veelvuldig wordt gedanst. Bij aerobic ligt de nadruk op het krijgen van een gezond lichaam door het fysieke welzijn te versterken.

En natuurlijk afvallen

Daarnaast wordt geprobeerd om vet en koolhydraten te verbranden en op deze manier het lichaam af te slanken. Om op een efficiĆ«nte manier de aerobic-oefeningen uit te kunnen voeren, ben je een aantalĀ fitnessattributenĀ nodig zoals een tubingset, aerobicband en een stepbank.

Van stepbank tot stepper

Op thuisfitness-expert vind je handige accessoires die je kunt gebruiken tijdens het doen van je aerobic work-out. Of je nu op zoek bent naar een elastische aerobicband om bijvoorbeeld je beenspieren te trainen of een mini stepper om aan je conditie te werken, bij ons ben je aan het juiste adres. Naast steppers verkopen wij ook een stepbank, ook wel aerobic step genoemd, waarop je diverse intensieve fitnessoefeningen kunt uitvoeren.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart