Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Springtouwen

In ons assortiment vind je verschillende soorten springtouwen. Zo kun je kiezen voor een springtouw met teller, zodat het aantal sprongen automatisch wordt bijgehouden, of voor een springtouw dat je kunt verzwaren. Door te kiezen voor een springtouw met gewichten is het mogelijk om de work-out te intensiveren.

Beste springtouwen op Bol.com kopen

Verschillende materialen

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen: katoen, plastic of leer. Een plastic springtouw heeft een hogere draaisnelheid dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een springtouw van katoen. De juiste touwlengte van een springtouw kun je bepalen door de lengte te meten van je ene oksel naar de andere oksel, gemeten via de voeten.

In spin, de bocht gaat in

Je kent het vast nog wel van vroeger op het schoolplein: samen met je klasgenoten touwtje springen. Twee personen zorgen ervoor dat een touw rondjes draait en een of meerdere personen springen vervolgens omhoog op het moment dat het touw het laagste punt bereikt. Wat je vast ook nog wel weet, is dat touwtje springen een intensieve bezigheid is, iets wat je geen uren vol kunt houden. Het is dan ook niet zo vreemd dat touwtje springen niet alleen populair is op het schoolplein, maar ook onder sporters. Met als verschil dat er alleen wordt gesprongen en dat het wordt gebruikt om het coรถrdinatie- en uithoudingsvermogen te verbeteren. Leuk bijkomend voordeel: je krijgt er ook nog eens een strakker lichaam van!

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart