Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Gewichten

Als je je spierkracht wilt ontwikkelen, dan zijn gewichten het ideale hulpmiddel. In onze webshop vind je het grootste online aanbod van dumbells, kettlebells, halters, stangen en bijvoorbeeld medicijnballen die uitstekend te gebruiken zijn in combinatie met krachttraining of fitnessoefeningen. Verder vind je hier met gewichten verzwaarde kleding om je training net iets intensiever te maken.

Koop online de populairste gewichten

Professionele halterstangen

Halterstangen zijn hier zowel los verkrijgbaar als met halterschijven. De zogenaamde schijfgewichten kunnen aan de uiteinden van de stang bevestigd worden door middel van stangsluiters. Deze accessoires zijn tevens te vinden onder dit menu.

Kettlebells, medicijnballen en gewichtsmanchetten

De kettlebell is een gewicht waarmee geslingerd wordt, waardoor vele spiergroepen in het lichaam geactiveerd worden. Dit is een vorm van intensieve krachttraining. De medicijnbal en gewichtsmanchetten zijn daarentegen bedoeld voor minder explosieve training en zijn veelal geschikt voor de intensivering van fitnessoefeningen. Hierbij kun je denken aan enkelgewichten die rondom de enkels te bevestigen zijn en bijvoorbeeld bij het hardlopen te gebruiken zijn. De medicine ball is een handig hulpmiddel die de spieren in het bovenlichaam belast, wanneer deze bijvoorbeeld tegen de muur wordt gestoten.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart