Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Dumbbells

Het grootste online aanbod van dumbbells

Overweeg je om dumbells te kopen voor krachttraining of cardio-oefeningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod dumbbells, van dumbbellstangen tot losse schijfgewichten. Uiteraard zijn de stangsluiters ook apart verkrijgbaar, zodat deĀ gewichtenĀ veilig vastgeklemd kunnen worden.

Waarvoor gebruik je een dumbbell?

De dumbbell wordt voornamelijk gebruikt voor krachttraining, omdat je zelf kunt bepalen hoeveel schijfgewichten erop bevestigd worden. Dit betekent dat een dumbells set zowel door beginnende als gevorderde thuissporters te gebruiken is. In combinatie met eenĀ fitnessbankĀ zijn er zeer veel verschillende oefeningen uit te voeren met dumbbels, omdat het lichaam dan veelzijdige houdingen aan kan nemen.

Hoe kies ik de juiste dumbbells?

VoorĀ aerobicsĀ zijn er speciale gewichten verkrijgbaar die comfortabel in de hand liggen en een kunststof exterieur hebben. Dit zijn lichtgewicht dumbels met een gewicht dat vaak tussen 0,5 en 5 kilogram ligt. Wanneer krachttraining het doel is dan kun je beter een dumbell set kopen, omdat hierbij losse schijfgewichten aan te schaffen zijn. Zo kan de intensiteit van de training opgevoerd worden naarmate je meer spierkracht ontwikkelt. Dit doe je simpelweg door meer gewichten aan de dumbbellstang te bevestigen. Door dumbbells te kopen kun je voortaan het hele lichaam thuis trainen en hoef je niet meer naar de sportschool te gaan. Er zijn namelijk een groot aantal fitnessoefeningen die hiermee gedaan kunnen worden, waarmee zowel het bovenlichaam als het onderlichaam in vorm wordt gehouden.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart