Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Gewichtsvesten

Manchetten, gewichtsvesten en meer

Gewichtsmanchetten zijn bedoeld op bepaalde work-outs intensiever te maken door gewicht toe te voegen aan bijvoorbeeld de armen, benen of het bovenlichaam. Als je regelmatig gaat hardlopen kun je pols- en enkelgewichten dragen voor een grotere weerstand. De training wordt hiermee stukken intenser en de conditie zal dan ook verbeteren met het juiste trainingsschema.

Andere soorten gewichtskleding

Een gewichtsvest geeft de torso meer gewicht en is bijvoorbeeld handig bij buikspieroefeningen. Derhalve is deze uitstekend te gebruiken in combinatie met onze buikspiertrainers. Uiteraard zijn polsgewichten en andere gewichtsmanchetten gemaakt van een duurzame kunststof, die uitstekend bestand is tegen wrijving en andere externe invloeden. Enkelgewichten zijn zeer handig als je wilt werken aan je uithoudingsvermogen, spierkracht en algemene lichaamsconditie.

Gewichtsvesten van verschillend gewicht

Gewichtsvesten zijn verkrijgbaar in meerdere gewichten. Het is aan te raden dit langzaam op te bouwen. Een gewichtsvest bij het hardlopen is idealiter 10 kg zwaar. Ook vindt u bij ons gewichtsvesten van 20 kg en 30 kg. Als deze bij de training gebruikt worden , zult u tijdens de wedstrijd u zich zo licht als een veertje voelen.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart