Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Ontwikkel je spierkracht met deze halters

Naast dumbbells heeft thuisfitness-expert ook een groot assortiment halters en haltersets. Het grootste verschil tussen deze twee krachtattributen is dat de dumbbell veelal in één hand wordt vastgehouden, terwijl de halterstang veel langer is en met twee handen wordt vastgehouden. Een halter kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het bankdrukken.

Soorten halters

Hiervoor zijn overigens ook speciale halterbanken te vinden in onze webshop. Daarnaast kun je ook squatten met een rechte halterstang. Deze oefeningen is – in tegenstelling tot het bankdrukken – bedoeld voor het onderlichaam. De gekromde curlstang is daarentegen uitermate geschikt om op de schouders te dragen, omdat deze een kromming heeft ten behoeve van de nek. Er zijn kortom vele verschillende soorten krachtoefeningen uit te voeren met halters.

Barbells en olympische halterstangen

Bij professioneel gewichtheffen en powerlifting wordt vaak een barbell of olympische halterstang gebruikt. Deze zijn in onze webshop te verkrijgen als een halterset, maar ook als losse halterstang. Als je deze meegeleverde halterschijven graag netjes wilt kunnen opbergen, dan kun je elders in onze fitness shop ook terecht voor een bijbehorende gewichtenstandaard. Mensen die een barbell kopen zijn meestal al wat meer gevorderd en bedreven in de krachtsport. Een olympische halterstang met gewichten is dan ook altijd van hoogwaardige kwaliteit en heeft een groot draagvermogen. Zodoende kun je voor een lange tijd vooruit met deze nieuwe haltersets.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart