Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Kettlebell: voor de explosieve verbranding

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van een kettlebell de verbranding van calorieën sterk verhoogt. Tijdens een work-out van zo’n 20 minuten is het namelijk mogelijk om wel 400 calorieën te verbranden! Dit komt onder andere doordat het hele lichaam wordt gebruikt wanneer men een kettlebell heen en weer slingert.

Kracht en balans

De explosieve oefening vraagt niet alleen spierkracht maar ook balans, wat betekent dat zowel het onder- als het bovenlichaam belast wordt. Mensen die een kettlebell kopen en hiermee intensief trainen kunnen dan ook rekenen om een verbeterde lichaamsconditie en een grotere spierkracht.

Ons brede aanbod kettlebells

In onze webshop vind je een groot aanbod van kettlebells met een grote variatie in gewicht. Voor de beginnende thuissporter hebben we gewichten van bijvoorbeeld vier en acht kilogram, maar voor meer ervaren sporters is er ook een kettlebel van 28 of 32 kilogram aan te schaffen. Het resultaat van deze krachtoefeningen heeft overigens niet alleen een positief effect op de kracht, flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Ook het cardiovasculaire systeem wordt verbeterd, wat betekent dat het uithoudingsvermogen naar verloop van tijd vergroot wordt. Als dit je goed in de oren klinkt, dan kun je hierboven de kettlebells kopen die met jouw trainingsniveau corresponderen.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart