Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Buikspiertrainers

Ben je op zoek naar een manier om je buik nΓ©t iets strakker te maken? In deze sectie vind je alle soorten buikspierapparaten op een rijtje: van ab wheel tot reguliere ab trainer. Voor welk model je kiest is afhankelijk van je niveau en op welke trainingssoort je de nadruk wilt leggen. Onderaan deze pagina vind je nog meer informatie over de verschillende buikspiertrainers.

Bestel online buikspiertrainers op Bol.com

Van buikspiertrainer tot ab roller

Er zijn vele buikspierapparaten verkrijgbaar die de buikspieren (musculi abdominis) op verschillende manieren belasten. Zo hebben we het ab wheel dat met twee handen vastgehouden dient te worden aan weerskanten van het wiel. Deze abroller wordt dan op de vloer geplaatst waarbij de armen onder een hoek van ongeveer 100 graden ten opzichte van het lichaam worden uitgestrekt. Vervolgens vergroot je deze hoek door het wiel vooruit te rollen en keer je bij een hoek van bijvoorbeeld 160 graden weer terug naar de beginpositie. Een andere bekend toestel is de buikspiertrainer die men voornamelijk kent van reclames. Deze buikspierapparaten ondersteunen de nek en armen bij het uitvoeren van de oefening en kunnen uitstekend in combinatie met een yogamat gebruikt worden.

De overige buikspiertrainers

Naast de bovenstaande apparaten zijn er ook nog andere soorten buikspiertrainers die de buikspieren op een andere wijze trainen. Op thuisfitness-expert vind je bijvoorbeeld ook sit-up bars die aan de muur bevestigd dienen te worden. Hier kun je je voeten onder vastklemmen, zodat je de juiste steun krijgt tijdens je buikspieroefeningen. Daarnaast is er ook een iets minder conventionele buikspier trainer waarbij de voeten bevestigd worden aan een rugsteun die na bevestiging achterover gedraaid wordt. Hierin hangt de gebruiker op de kop met de voeten in de lucht. Vervolgens is het de bedoeling om het hoofd richting de knieΓ«n te bewegen en zodoende de buikspieren aan te spannen.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart