Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Hand- en armtrainers

Om je armen, polsen of handen sterker te maken heb je speciale fitnessattributen nodig. Zo kun je de handen bijvoorbeeld trainen met behulp van handknijpers. Deze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, namelijk in de vorm van een ring, knijper of bal.

Populaire hand- en armtrainers op Bol.com

De magic ball

De magic ball, ook wel powerball genoemd, neem je in de hand waarna je de binnenbal aan moet draaien met een touwtje. Nu is het de kunst om het binnenste van de powerball draaiende te houden dor de hand in het juiste tempo te bewegen. Ondertussen wordt de onderarm getraind en merk je al na enkele minuten dat deze bal de spieren uitvoerig traint.

Handknijpers voor gevorderde validatie

De knijpkracht van de handen is uitstekend te trainen met krachtige handknijpers. Onder andere revaliderende patiรซnten kunnen hun spierkracht weer op peil krijgen door gebruik te maken van deze fitness attributen. Daarentegen zijn de handknijpers ook ideaal ter aanvulling van andere krachttraining. De polsen, handen en onderarmen worden namelijk sterker, waardoor het heffen van gewichten ook gemakkelijker wordt. Daarnaast vind je hierboven ook fitnessaccessoires zoals trekveren en buigveren die bijdragen aan de spierkracht van de armen en de borstpartij.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart