Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

De beste fitnessmerken

Voor een compleet aanbod van fitnessartikelen kun je terecht in onze webshop. Je vindt hier dan ook een groot scala merken, van BH Fitness en Reebok tot SKLZ en Tunturi. Om alle gewichten, krachtstations, fitnessbanken en yogamatten gesorteerd te zien, kun je hieronder klikken op het merk dat je zoekt.

Fitnessmerken voor krachtstations en gewichten

BH Fitness en Tunturi zijn de fitnessmerken met het grootste assortiment krachtstations. Voor de ontwikkeling van explosieve kracht kun je hierboven dus het beste klikken op deze merken. Met deze apparaten zijn alle spiergroepen intensief te trainen met bijvoorbeeld een latpully, leg press, chest press en bicepcurl. Als het aankomt op een gewicht zoals een dumbbell, kettlebell of halter, dan neem je een kijkje bij Bremshey. Hier vind je vele losse gewichten die je kunt gebruiken bij vrije krachtoefeningen. Deze verschillen vaak van de oefeningen op een krachtstation doordat de spieren minder geïsoleerd belast worden. Hierdoor krijg je een meer driedimensionale beweging.

Knallen met SKLZ

Als het om klein fitness – compacte hulpmiddelen voor fitness- en krachttraining – gaat dan valt SKLZ direct op, omdat deze producten van degelijke kwaliteit zijn en een zeer stijlvol design hebben. Bovendien heeft dit merk een zeer uiteenlopend aanbod van fitnessartikelen voor zowel teamsporten als individuele sporten.

Thuisfitness-expert.nl
Logo
Shopping cart