Hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit? Ontdek de minimumleeftijd voor een fitnessabonnement

Hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit?

Hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit? Lid worden van een sportschool is een goed idee wanneer je een druk leven hebt. Zeker wanneer je wat ouder wordt is dat een voordeel. Het maakt het voor jou wat gemakkelijker om flexibel aan de slag te gaan. Het is dan ook goed om te weten hoe oud je moet zijn om van de populairste sportschoolketen lid te mogen worden. Het is namelijk geen geheim dat je hier alles kan doen op jouw manier, op het moment dat het jou uitkomt. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om een stuk fitter te worden!

Wil jij ook weten hoe oud je moet zijn voor Basic-Fit? Lees verder om alles te weten te komen!

Ik ben zelf ook al een tijd lid van Basic-Fit. Dat je bij de verschillende vestigingen terecht kan en dat je allerlei verschillende vormen van training kan doen spreekt mij erg aan. Daar kan jij ook veel voordeel van hebben!

Hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit?

De leeftijd

Het belangrijkste wat jij wilt weten is hoe oud je moet zijn voor Basic-Fit. Dit is heel simpel. Alle natuurlijke personen van 16 jaar en ouder mogen lid worden van de keten. Wanneer je dit kan aantonen kan je een lidmaatschap aanvragen.

De legitimatie tonen

Het is wel belangrijk dat je kan aantonen dat je ook echt 16 jaar of ouder bent. Bij Basic-Fit mogen ze namelijk om je legitimatie vragen als je aan het sporten bent. Dit staat in de voorwaarden van je lidmaatschap, dus wees hier wel op voorbereid. 

Een vriend

Het is niet mogelijk om iemand anders op jouw abonnement te laten sporten. Wel kan je als Premium member een introducee meenemen. Deze moet dan natuurlijk voldoen aan de voorwaarden op het gebied van leeftijd en 16 jaar of ouder zijn.

Veelgestelde vragen: hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit?

Kan Basic-Fit boetes uitdelen?

Wanneer je iemand binnen laat met je pas, dan kan Basic-Fit altijd boetes uitdelen. Als je echter lid bent en je bent nog geen 16 jaar, dan kan dit betekenen dat je lidmaatschap wordt ingetrokken door de fitnessketen.

Mag ik alle trainingen volgen?

Je kan alle trainingen volgen bij Basic-Fit als je 16 jaar of ouder bent. Het is niet zo dat er dan nog restricties gelden. Zodra je oud genoeg bent, kan je bijvoorbeeld krachttraining doen, maar ook spinning lessen volgen.

Conclusie

Hoe oud moet je zijn voor Basic-Fit? Als je wilt sporten bij de populaire keten, dan is het belangrijk dat je 16 jaar of ouder bent. Wanneer je deze leeftijd hebt bereikt, dan kan je een lidmaatschap voor tenminste 4 weken afsluiten. Als je premium member bent, dan kan je ook een introducee meenemen. Ook die moet 16 jaar of ouder zijn om te kunnen sporten in de sportschool. Wees er ook bewust van dat bij de keten door medewerkers altijd naar je legitimatie gevraagd kan worden en dat je je lidmaatschap kan worden ingetrokken. Is dit allemaal in orde? Dan kan je gewoon lekker gaan sporten bij Basic-Fit!

Raveena
23-jarige vrouwelijke kracht trainer met een passie voor de mind-body-spirit connection. Vol met dopamine en proteïne! Altijd klaar voor de volgende PR ;)