Over

jonas

Hi.

Ik ben Jonas. Een verse dertiger met een achtergrond in de zorg en werkzaam in de IT. Dat is inderdaad niet een veelvoorkomende combinatie :-).

Gedurende mijn jeugd werd ik zwaarder en zwaarder, met een hoogtepunt van bijna 120kg. Er ging een knop om – dit kon zo niet langer. In het jaar erop verloor ik door het omgooien van mijn levensstijl 30 kilo en ontdekte ik sport.

Wat begon met mountainbiken en hardlopen, is door de jaren heen veranderd naar een combinatie van calisthenics, krachttraining en bodybuilding. Daarbij heb ik op het gebied van sport en voeding allerlei dingen geprobeerd en getest. Wat werkt wel, wat niet. Wat geeft resultaat en wat is tijdverspilling.

De dingen die ik heb geleerd deel ik hier met je op Krachtkoning.nl. Thanks voor het lezen :-).

Cheers!

Jonas

Lees al mijn artikelen

Raveena

Hi!

Ik ben Raveena, een 23-jarige vrouwelijke krachttrainer met een passie voor de mind-body-spirit connectie. Ik geloof erin dat een gezonde geest en ziel net zo belangrijk zijn als een gezond lichaam.

Toen ik begon met trainen, was ik gefascineerd door de manier waarop mijn lichaam zich kon transformeren door middel van krachttraining en de juiste voeding. Het gaf me een enorme dopamine-kick en een gevoel van empowerment elke keer als ik mijn persoonlijke record verbrak.

Maar naarmate ik meer leerde over de holistische benadering van gezondheid en welzijn, begon ik te beseffen dat krachttraining niet alleen gaat over fysieke kracht, maar ook over mentale veerkracht en emotionele stabiliteit.

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met anderen op het gebied van krachttraining, voeding en de mind-body-spirit connectie op mijn website. Laten we samen onze grenzen verleggen en nieuwe hoogten bereiken!

Raveena

Lees al mijn artikelen