VibroShaper [COMPLETE] Review & TOP aanbiedingen 2024!

De VibroShaper trilplaat is hét apparaat wanneer je calorieën wilt verbranden en een sterker lichaam wilt zonder extra inspanning.

Het gebruik van de trilplaat verhoogt de bloedsomloop en ontspant de spieren. Hierdoor herstelt het lichaam ook veel sneller dan wanneer je reguliere oefeningen uitvoert zonder de VibroShape. Daarbij belooft de VibroShaper ook elke spiergroep te kunnen trainen ongeacht jouw lichaamshouding tijdens het gebruik van het apparaat.

Het gebruikersgemak en –veiligheid maken deze trilplaat geschikt voor iedereen, beginner of professional. De oscillatie-technologie van de VibroShaper maakt het mogelijk om maximaal 50 spiersamentrekkingen per seconde uit te voeren. De afgezonden vibraties dringen in de spieren door en verzetten zich op die plekken tegen het opgeslagen vet. Hierdoor wordt de huid strakker en de spieren sterker.

En dit zonder enige extra beweging! Een echt hebbeding ding dus. Geïnteresseerd in deze tel sell VibroShaper? Dan is de onderstaande review iets voor jou.

Vibroshaper Trilplaat

9 out of 10
€199

De Vibroshaper Trilplaat is een handig hulpmiddel voor het trainen van allerlei spiergroepen. De oefeningen die jee op ddeze trilplaat uitvoert, zijn stuk voor stuk inspannend en uitdagend. Met dank aan de 99 weerstandsniveaus maak je elke training volledig naar je eigen wens!

Weestandniveaus & programma’s
8 out of 10
Weerstandsysteem
10 out of 10
Gebruikersgemak
8 out of 10
Bijkomende extra’s
10 out of 10

Pros

Biedt heel veel mogelijkheden

Met afstandsbediening

Met veel handige extra's

Functionaliteiten

Cons

Snoer is kort

Vrij lawaaierig

Alles dat je wilt weten over een trilplaat

Een trilplaat is eigenlijk voor iedereen. Nou ja, iedereen. Iedereen die op zoek is naar extra resultaat tijdens het sporten. Ongeacht leeftijd of sportbehendigheidsniveau, een triplaat kan door iedereen gebruikt worden. En is ook zeer zeker geschikt voor het uitvoeren van de meeste kracht- en cardio oefeningen.

Wat de trilplaat eigenlijk doet is best simpel. Door het aanraken van de plaat; door erop te staan, zitten, leunen of liggen, worden er vibraties door het lichaam heen gestuurd. Deze laten de spieren werken zonder dat jij überhaupt bent begonnen met het bewegen van jouw lichaam.

De trilplaat is dus een toevoeging aan jouw gebruikelijke sportroutine.

Maar dit hoeft echter niet perse. Je kunt namelijk ook een geheel nieuwe routine aanleren voor het gebruik van de trilplaat. Je kunt bijvoorbeeld ook de plaat alleen gebruiken voor de warm-up of cool-down. Stretchen of yoga wordt namelijk veel effectiever wanneer je een trilplaat gaat gebruiken.

VibroShaper kenmerken en voordelen

Van plan de VibroShaper te kopen? Dan vind je hier het product’s features uitgelicht.

Weestandniveaus & programma’s

Deze VibroShape trilplaat heeft 99 weerstandsniveaus en 3 vooringestelde programma’s. Hierdoor is er dus altijd een intensiteit heeft die bij jou past. De programma’s zelf zijn ook op goed te volgen niveau, een aanrader dus wanneer je niet weet wat je met het apparaat moet. Een geschikt apparaat voor eenieder dus.

Door de verschillende weerstandniveaus en programma’s kunnen alle spieren in het lichaam aangegrepen worden. Dit maakt de VibroShape een echte full-body fitnessmachine.

Weerstandsysteem

Het weerstandssysteem van deze trilplaat is magnetisch. Dit betekent dat de weerstand en de soepelheid van de trilplaat optimaal is. Dit is niet zo relevant voor jou als gebruiker tenzij jij een echte kenner bent.

Wat wil voor iedereen belangrijk is om te weten is dat de magnetische weerstand ervoor zorgt dat dit apparaat relatief weinig geluid maakt. Perfect dus! Zeker wanneer je van plan was om de plaat te gebruiken tijdens een avondje bankhangen voor de buis ?.

Remote

Dus de vibroShaper, werkt het? Ja, ja en nog eens jaaa!

En dat niet alleen. Deze trilplaat komt ook nog eens met een afstandsbediening. Hiermee kun jij de standen dus verwisselen zonder ook maar één arm uit te steken. Is dat even relaxt sporten.

De vele instelmogelijkheden van de Vibroshaper trilplaat – bekijk hem op bol.com

Bijkomende extra’s

Naast de bovengenoemde kenmerken komt de VibroShaper trilplaat ook met wat handige extra’s.

Elastische banden

Als eerst in het pakket zitten 2 elastische banden. Dit is een handig aanvullend extraatje, omdat de banden namelijk meer oefeningsmogelijkheden met zich meebrengen. Door het gebruik van de banden kun je de armen net zo intensief trainen als het onderlijf.

Maaltijdplan

Daarbij komt de VibroShape ook met een maaltijdplan. Een echt all-in-one package dus. Het maaltijdplan is ook een handig toegevoegd extraatje wanneer jij echt serieus bezig wilt zijn met het versterken en tonen van jouw lichaam.

Gebruikershandleiding

Als must zit er natuurlijk ook een goede ouderwetse papieren handleiding bij. Hierin staat hoe de trilplaat het best gebruikt kan worden.

En voor de minder creatievelingen tussen ons, zoals ikzelf, zitten er ook genoeg voorbeeldoefeningen bij. Je hoeft dus zelf niet eerst onderzoek te doen naar het beste gebruik of een professional te consulten.

Specificaties

En als laatste wat wel handig is om te weten voor het opbergen van het apparaat, deze trilplaat is verstelbaar zowel als uitklapbaar. Dus, mocht je deze trilplaat dan ook maar één keer in je leven gaan gebruiken, dan past het gelukkig wel mooi in de kast. Opgeruimd staat netjes!

Ook doordat het apparaat best wel een solide rechthoekige vorm heeft, vind ik het persoonlijk ook wat fijner om de trilplaat op te bergen. De trilplaat kan dan ook gewoon netjes in een hoek geschoven worden of een mooie vaste plek krijgen. Het is in ieder geval een apparaat dat esthetisch genoeg is om in de meeste ruimtes geplaatst te worden.

Om een betere indruk te geven over deze trilplaat bevindt zich hier de VibroShaper tel sell video.

Gebruikerservaringen

Om jou natuurlijk zo goed mogelijk te informeren, hebben wij onze detective hoed opgezet en gezocht naar de meest betrouwbare VibroShaper recensies. En als we de gebruikers moeten geloven, dan is de VibroShaper een droomoplossing voor degene die wat los vet kwijtwillen maar niet de tijd, middelen of energie hebben om een actief sportleven te leiden.

Het apparaat krijgt overal bijna alle sterren toegewezen door gebruikers!

Het meest voorbijkomende element in een VibroShaper review is dan ook wel echt dat de VibroShaper trilplaat een echt werkend en intensief apparaat is. De meeste zijn dan ook echt verbaasd over het vermogen van het apparaat.

Zelfs de ervaren sporters kunnen dit apparaat goed gebruiken door de vele intensieve standen.

Onderstaand de meest voorkomende reviews.

VibroShaper trilplaat

Dus, calorieën verbranden en een sterker lichaam zonder extra inspanning of extra resultaat wanneer je al sport? Dan zul je met de VibroShaper jouw dromen kunnen laten uitkomen.

Ondanks al het lof vanuit de gebruikers is het wel belangrijk om voor jezelf goed te stellen welk resultaat jij met behulp van de trilplaat wilt behalen en wat ervoor nodig is om deze te behalen. Zo behoed jij jezelf voor teleurstelling.

Heb jij geen excessieve fitgoals of ideaal lichaamsbeeld? Dan kun je de trilplaat gewoon lekker gebruiken van het comfort van jouw bank of bureaustoel.


Extra Tip! Stel een Prijsalert in

Wij hebben voor jou een speciale prijsalert ontwikkeld. Die werkt als volgt:

  1. Schrijf je in met je e-mailadres en stel een gewenste prijs in waarop je een alert wilt krijgen;
  2. Activeer de prijsalert via de automatische e-mail die je van ons ontvangt;
  3. Je ontvangt nu een e-mail zodra de prijs van de Vibroshaper trilplaat is gedaald naar jouw gewenste prijs.
Create Your Free Price Drop Alert!
Set Alert for Vibro Shaper Trilplaat - €299,00
Jonas
34-jarige personal trainer met een passie voor krachttraining en crossfit. Toegewijd om eigen kennis met anderen te delen en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken!